Managementul serviciilor publice și de utilitate publică

E ceva uzual ca oamenii să se laude cu activitatea lor profesională. Mai ales când și-au creat o pagină de fb special pentru aceasta 😉.
Cum nu am o pagină și pentru activitatea mea de formator profesionit, o să postez aici despre programul de formare profesională/ perfecționare “Managementul serviciilor publice și de utilitate publică”, organizat de S.C. RADUR S.R.L., la Cheile Grădiștei, jud. Brașov, 24-29.09.2018, cu mine în rol de formator.

La început a fost curiozitatea atât a mea cât și a celor 20 de cursanți, funcționari publici. Atât eu cât și ei ne doream același lucru: să petrecem împreună timp de calitate! Astfel, mi-am folosit experiența de psihodramatist în activitatea de formare, știind că adulții învață din propria experiență, cu mult mai mult decât din altceva.
În zilele următoare, pe lângă activitățile specifice de training, am aplicat metode și tehnici de psihodramă începând cu “luarea pulsului grupului”, “dinamizarea psihomotorie”, “jocul de rol”, “verbalizarea emoțiilor”, “reprezentația scenică”.
Nu pot da mai multe detalii despre conținuturile dezvăluite de participanți pentru că am făcut cu toții un contract verbal de confidențialitate 😌.
Ce pot spune eu, ca psihodramatist și trainer, este că pentru mine a fost o experiență provocatoare, care mi-a plăcut maxim, pentru că am descoperit oameni inteligenți, sociabili, spontani, cu simțul umorului foarte dezvoltat, dinamici, calzi și prietenoși, rezistenți la stres și dornici să se dezvolte personal 😃.