Eu sunt o prismă care trăiește și reflectă Viața, o parte din existențele altor oameni, un om modelat de autoeducație, de persoanele semnificative pe care le-a întâlnit în timp și de experiențele personale. Dincolo de identitatea socială și de identitatea personală, sunt ceea ce cred, ce simt, ce mă pasionează, ce mă consumă, ce mă orientează, ce mă lasă indiferentă, ce mă motivează, ce mă catalizează…

Viața mea este o poveste a voinței, un puzzle relațional, un lanț de evenimente care mi-au arătat că cea mai importantă valoare este iubirea. Dacă fericirea este sensul vieții, atunci iubirea este mijlocul prin care îl putem atinge.

Formarea profesională mai largă mi-a permis să înțeleg oamenii și acțiunile lor într-un mod mai cuprinzător și mi-a oferit multiple instrumente prin care să pot interveni eficient în viața lor personală și profesională. Cred că fiecare dintre noi este un diamant, dar numai un bijutier autentic își poate da seama de valoarea lui. Eu sunt acel bijutier care evaluează, curăță de impurități, crează fațete și oferă strălucire diamantelor. Misiunea mea este să sprijin oamenii să devină cea mai bună variantă a lor înșile!